13 C
București
4 mai, 2024

Cătălin Cîrstoiu vine cu DOVADA că ar fi supus unei ,,masive campanii de manipulare și dezinformare”

Publicat: 18/04/2024, 15:33

Candidatul la Primăria Capitalei din partea PSD-PNL, Cătălin Cîrstoiu, vine după mai multe zile de tăcere cu o dovadă prin care spune că este ,,supus unei masive campanii de manipulare și dezinformare din partea Hotnews” și că fragmentul prezentat în imagine dovedește exact contrariul știrilor apărute în publicația menționată.

Pentru a înțelege de ce afirm că sunt supus unei masive campanii de manipulare și dezinformare din partea Hotnews, vă prezint din celebra conversație, aparent incriminatorie, un fragment pe care l-au ascuns deliberat. Acest fragment dovedește exact opusul a ceea ce susținea articolul, în mod mincinos și mârșav, a scris Cătălin Cîrstoiu pe Facebook.

Medicul Cătălin Cîrstoiu spune că de fapt acel pacient a fost trimis de la privat la stat.

Acel pacient nu doar că nu a fost direcționat la vreo clinică privată pentru consultații, ci exact opusul, a fost trimis la Spitalul Universitar de Urgență București. Am obturat pasajele legate de diagnostic si nume, din motive lesne de înțeles, a mai scris Cîrstoiu.

CITEȘTE ȘI:

Urmărește Gândul.ro pe

Ce se întâmplă doctore

Stirile Kanal D

Râzi cu lacrimi

Cele mai noi

Știri politice –

18 Apr, 16:22

Actualitate –

18 Apr, 16:15

18 Apr, 16:12

Ultima oră

18 Apr, 16:08

18 Apr, 16:00

18 Apr, 15:43

Sursa: https://www.gandul.ro/politica/catalin-cirstoiu-vine-cu-dovada-ca-ar-fi-supus-unei-masive-campanii-manipulare-si-dezinformare-20189282

Ultimă oră

Același autor