17.8 C
București
4 octombrie, 2023

Câştigătorul unui jackpot istoric a încasat mai puţin de jumătate din câştig

Câştigătorul unui jackpot istoric de 1,35 miliarde de dolari a dus acasă mai puţin de jumătate din câştig. A obţinut al patrulea cel mai mare jackpot din istoria SUA, dar a decis să aleagă plata unică, în locul a 30 de plăţi pe parcursul a 29 de ani.

Un norocos câştigător al loteriei a reuşit să câştige un premiu uriaş de 1,35 miliarde de dolari, pe 13 ianuarie, în statul american Maine. A fost cel de-al patrulea cel mai mare jackpot la loterie din istoria Americii.

Câştigătorul a decis să rămână anonim. Persoana norocoasă a decis să nu primească întreaga sumă în 30 de plăţi pe parcursul a 29 de ani, ci plata unică, iar acum a primit mai puţin de jumătate din câştig, conform Daily Star.

În urma impozitelor, câştigătorului i-au revenit 498 de milioane de dolari, din care 173,6 milioane de dolari au revenit guvernului federal, în timp ce 51 de milioane de dolari statului Maine.

Proprietarul care a vândut biletul a declarat că nu ştie cine l-a cumpărat, dar el a primit un bonus de 50.000 de dolari pe care l-a împărţit cu angajaţii săi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE

ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

astăzi, 15:27

astăzi, 15:22

astăzi, 15:13

Sursa: https://www.mediafax.ro/social/castigatorul-unui-jackpot-istoric-a-incasat-mai-putin-de-jumatate-din-castig-21803669

Ultimă oră

Același autor