19.5 C
București
27 aprilie, 2024

Casa Regală britanică primeşte încă o lovitură. Prinţesa de Wales spune că urmează un tratament împotriva cancerului

După Regele Charles, şi prinţesa de Wales spune că urmează un tratament împotriva cancerului.

Prinţesa de Wales spune că urmează un tratament împotriva cancerului. Catherine susţine că se află în primele etape ale tratamentului, după ce în urma unor analize s-a descoperit că are cancer.

Într-o declaraţie video, Prinţesa de Wales spune că a fost un „şoc uriaş” după „câteva luni incredibil de grele”, conform BBC.

Dar ea a transmis un mesaj pozitiv, spunând: „Sunt bine şi devin mai puternică în fiecare zi”.

Detaliile bolii nu au fost dezvăluite, dar Palatul Kensington spune că este încrezător că prinţesa se va recupera complet.

În declaraţia prinţesei se explică faptul că atunci când a fost operată la abdomen în ianuarie, nu se ştia că are cancer.

„Cu toate acestea, testele efectuate după operaţie au constatat că a fost prezent cancerul. Prin urmare, echipa mea medicală m-a sfătuit să urmez un ciclu de chimioterapie preventiv şi acum mă aflu în primele etape ale acestui tratament”, a declarat prinţesa.

„Pentru toţi cei care se confruntă cu această boală, sub orice formă, vă rog să nu vă pierdeţi credinţa sau speranţa. Nu sunteţi singuri”.

Catherine a spus că recuperarea după operaţia suferită în ianuarie, pentru o afecţiune care nu a fost dezvăluită, a durat ceva timp, iar prioritatea este acum liniştirea familiei sale.

„William şi cu mine am făcut tot ce am putut pentru a procesa şi gestiona acest lucru în privat, de dragul tinerei noastre familii”.

Prinţesa a adăugat: „Ne-a luat timp să le explicăm totul lui George, Charlotte şi Louis într-un mod adecvat pentru ei şi să îi asigurăm că voi fi bine.”

Ea a spus că familia are acum nevoie de „timp, spaţiu şi intimitate”.

Catherine şi prinţul William nu sunt acum aşteptaţi să apară alături de familia regală în duminica Paştelui, iar prinţesa nu va reveni mai devreme la îndatoririle oficiale.

Palatul a mai spus că absenţa bruscă a prinţului William de la o slujbă comemorativă de la sfârşitul lunii februarie a fost din cauza descoperirii diagnosticului de cancer al lui Catherine.

UPDATE 2:

Cuplul s-a confruntat cu speculaţii publice intense şi cu o frenezie pe reţelele de socializare cu privire la sănătatea prinţesei, de când a fost operată în ianuarie. Ea nu a participat la niciun eveniment oficial de la Crăciun.

În declaraţia sa video, ea a vorbit despre sprijinul din partea familiei sale: „Faptul că îl am pe William alături de mine este o mare sursă de confort şi de siguranţă. Precum dragostea, sprijinul şi bunătatea care au fost arătate de atât de mulţi dintre voi. Înseamnă atât de mult pentru amândoi!”.

Palatul Kensington a declarat că videoclipul cu prinţesa a fost filmat miercuri de BBC Studios, divizia de producţie a BBC.

Vestea vine ca un şoc uriaş pentru familia regală, regele Carol şi viitoarea regină luptându-se acum cu cancerul în acelaşi timp.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE

ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Sursa: https://www.mediafax.ro/social/casa-regala-britanica-primeste-inca-o-lovitura-printesa-de-wales-spune-ca-urmeaza-un-tratament-impotriva-cancerului-22304091

Ultimă oră

Același autor