15.1 C
București
7 mai, 2024

Candidatura Gabrielei Firea, validată în Consiliul Național Politic al PSD / Firea: ,,A trecut vremea candidaților independenți”

Publicat: 26/04/2024, 10:30

Gabriela Firea va primi oficializarea din partea Consiliului Național al PSD pentru a candida la Primăria Capitalei. Social-democrații se întâlnesc într-o ședință în format online și vor aproba și alte candidaturi din țară, la primării și consilii județene.

UPDATE ora 11:00: Gabriela Firea a ajuns la sediul PSD și, înainte de a intra, a răspuns întrebărilor jurnaliștilor, punctând faptul că electoratul își dorește oameni politici asumați.

A trecut vremea candidaților independenți. De ce? Pentru că cetățenii nu își doresc acest lucru. Își doresc oameni politici asumați, cu bune, cu rele, cu fapte bune, cu greșeli, cu recunoașterea greșelilor”, a declarat Gabriela Firea.

Candidata PSD a mai spus că, deși este timpul scurt, are încredere în șansele sale și că dorește să continue lucrările începute în timpul primului său mandat, din perioada 2016-2020.

După o ședință de 15 ore, PSD și PNL au decis să meargă fiecare cu candidatul propriul, iar

din partea social-democraților pentru un nou mandat la Primăria Capitalei.

Joi seara, judecătorii Biroului Electoral Central au decis ruperea vechii Alianțe, înregistrată de PSD și PNL, procedură necesară după ce social-democrații au decis să nu mai continue cu candidatul independent la Primăria Capitalei Cătălin Cîrstoiu.

Această decizie îl afectează pe Daniel Băluță care trebuie să adune din noi semnături, iar George Tuță, care își programase înscrierea la Biroul Electoral Sector 1, din partea

, a fost nevoit să amâne evenimentul, pentru a se conforma noilor proceduri.

CITEȘTE ȘI:

Urmărește Gândul.ro pe

Ce se întâmplă doctore

Stirile Kanal D

Râzi cu lacrimi

Cele mai noi

Actualitate –

26 Apr, 12:31

Știri politice –

26 Apr, 12:14

26 Apr, 12:00

Ultima oră

26 Apr, 11:51

26 Apr, 11:32

Sursa: https://www.gandul.ro/politica/candidatura-gabrielei-firea-validata-in-consiliul-national-politic-al-psd-firea-a-trecut-vremea-candidatilor-independenti-20195254

Ultimă oră

Același autor