20 C
București
7 mai, 2024

Burduja intră în concediu fără plată la Ministerul Energiei

Începând de luni, ministrul Energiei, Sebastian Burduja, intră în concediu fără plată. Asta după ce PNL a decis ca ministrul să fie candidatul partidului pentru Primăria Capitalei. Atribuțiile sale vor fi preluate de secretarul general, a anunțat Burduja, la Digi24, la emisiunea LIVE cu Rotaru și Kiss.

„În perioada de campanie electorală, de fapt începând de luni, eu sunt în concediu fără plată. Atribuțiile mele se deleagă. Este atribuția ministrului să decidă cui deleagă, secretarului general sau unui secretar de stat. Eu le deleg secretarului general, care va asigura funcționarea Ministerului Energiei. Nu îmi fac nicio problemă”, a afirmat Burduja.

Întrebat dacă nu cumva vor exista probleme în minister, având în vedere că ministrul de resort nu va fi prezent, liberalul a răspuns: „Nu. Mi-am făcut suficient de bine treaba astfel încât lucrurile să fie continuate de această echipă. Întotdeauna m-am înconjurat de oameni foarte buni. Și când m-am mutat de la Digitalizare la Energie au venit cu mine nu doar secretarul general și secretarul general adjunct, ci și vreo 60 de colegi”.

Potrivit lui Burduja, aceștia au acceptat un salariu mai mic la Ministerul Energiei „doar ca să lucreze în echipa mea”.

Editor :

Sursa: https://www.digi24.ro/alegeri-locale-2024/burduja-intra-in-concediu-fara-plata-la-ministerul-energiei-2774437

Ultimă oră

Același autor