20 C
București
7 mai, 2024

Burduja, despre șansele la Primăria Capitalei: Nu comentez sondaje. Pentru mine funcția nu este o miză în sine

Sebastian Burduja, invitat la emisiunea LIVE cu Rotaru și Kiss, a declarat în exclusivitate pentru Digi24 că nu comentează sondajele, iar candidatura sa la Primăria Capitalei este o miză pentru a-și prezenta ideile și valorile. „Pentru mine funcția nu este o miză în sine”, a spus acesta.

„Nu-mi place să comentez sondaje. Eu cred că ceea ce mă diferențiază este faptul că prezint o alternativă de schimbare și noi pe ideea asta am marșat, schimbăm Bucureștiul. Ceilalți trei pretendenți cu șanse, au fost primari sau sunt primari în București. Bucureștenii s-au lămurit ce au reușit să facă. Și dacă sunt mulțumiți sau consideră că au făcut o treabă bună, eu îi rog să nu mă voteze, e clar că au o altă realitate cotidiană”, a precizat Sebastian Burduja.

Întrebat dacă PNL are de fapt un plan de viitor cu această candidatură, pentru creșterea notorietății în vederea unei candidaturi viitoare cu șanse reale, Burduja a subliniat că se luptă pentru ideile sale, nu pentru „un fotoliu de primar”.

„Pentru mine funcția nu este o miză în sine. Eu nu am alergat după funcții. Pentru mine e o miză să prezint ideile și valorile mele bucureștenilor. Asta este important. Că unii colegi consideră că în 2028 vor fi șanse mai mari, este analiza lor, oricum eu nu mă lupt pentru un fotoliu de primar, mă lupt pentru ideile mele și cu ele voi merge până la capăt”, a spus ministrul Energiei, candidatul PNL la Primăria Capitalei.

Întrebat cum își apreciază șansele, Sebastian Burduja a spus că „sunt foarte bune”.

„Cred că sunt foarte bune, pentru că discutăm, repet, de un tablou în care sunt trei candidați care reprezintă, din punctul meu de vedere, trecutul, și știm, ne-am lămurit, ce pot și ce nu pot să facă, și există candidatura mea care înseamnă o șansă de schimbare a Bucureștiului. O șansă care se bazează pe un plan foarte concret și materializat în această carte, se bazează pe o echipă, așa cum totdeauna am știut să-mi fac, și se bazează pe rezultatele pe care eu le-am avut în funcțiile publice pe care le-am avut și n-am fost ministru foarte mult timp. Deci, cred că într-un timp scurt și la Digitalizare, și la Energie, am livrat performanță”, a mai spus Burduja.

Editor :

Sursa: https://www.digi24.ro/alegeri-locale-2024/burduja-despre-sansele-la-primaria-capitalei-nu-comentez-sondaje-pentru-mine-functia-nu-este-o-miza-in-sine-2774397

Ultimă oră

Același autor