15 C
București
8 septembrie, 2024

Bucureşti: Băiat de 15 ani reţinut după ce l-a înjunghiat cu un briceag pe un alt adolescent, în urma unui conflict mai vechi

astăzi, 16:46

Un băiat de 15 ani a fost reţinut de procurorii din Bucureşti după ce, în urma unui conflict mai vechi cu un adolescent de aceeaşi vârstă, l-a înjunghiat pe acesta cu un briceag. Victima a rămas internată în spital.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti a informat că, vineri, procurorii au pus în mişcare acţiunea penală împotriva unui inculpat cercetat pentru tentativă de omor.

”La data de 25.07.2024, în jurul orei 20:00, inculpatul şi victima (doi băieţi în vârstă de 15 ani) s-au întâlnit într-un complex comercial din sectorul 3 Bucureşti, iar pe fondul unei situaţii conflictuale anterioare au hotărât să iasă pe terasă şi să se bată. În timp ce coborau scările spre terasă, inculpatul a scos un briceag şi a lovit victima în antebraţul stâng şi în spate, provocându-i o plagă înjunghiată hemitorace stâng cu hemopneumotorax”, a arătat sursa citată.

Agresorul a părăsit zona, iar victima a cerut ajutor, fiind transportată de un echipaj medical la spital, unde a primit îngrijiri medicale şi a rămas internată.

Inculpatul a fost reţinut pentru 24 de ore, iar judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Bucureşti a fost sesizat cu propunere de arestare preventivă a inculpatului pentru o perioadă de 30 de zile.

Cercetările sunt continuate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Serviciul Omoruri.

Sursa: https://www.news.ro/eveniment/bucuresti-baiat-de-15-ani-retinut-dupa-ce-l-a-injunghiat-cu-un-briceag-pe-un-alt-adolescent-in-urma-unui-conflict-mai-vechi-1922404626062024071621682712

Ultimă oră

Același autor