17.8 C
București
4 mai, 2024

Bucureștenii din Sectorul 1 vor avea din nou apă caldă începând de miercuri seară. Anunțul Termoenergetica

Compania Municipală Termoenergetica Bucureşti (CMTEB) S.A. anunţă, miercuri, că lucrările de remediere a avariei produse la Magistrala Uranus sunt în curs de finalizare.

Potrivit companiei, furnizarea agentului termic pentru apă caldă pentru clienţii arondaţi punctelor termice din Sectorul 1 (aproximativ 50 de blocuri) va fi sistată până în data de 24 aprilie 2024, ora 23.30.

s-a produs în zona Aleii Portocalelor, la ieşirea din CTE Grozăveşti, pe conducta Magistralei Uranus, cu diametrul de 1200mm şi o vechime de 60 de ani şi a cauzat oprirea echipamentelor aflate în funcţiune în CET Bucureşti Vest. Vă reamintim că în cursul nopţii a fost reluată furnizarea agentului termic pentru apă caldă pentru clienţii arondaţi punctelor termice din Sectoarele 5 si 6 din Capitală”, a transmis Termoenergetica.

Dispeceratele Companiei Municipale Termoenergetica Bucureşti şi echipele de intervenţie lucrează în regim permanent pentru soluţionarea problemelor apărute.

Pe măsură ce intervenţia se finalizează, punctele termice vor fi repuse în funcţiune mai repede decât termenul estimat.

Clienţii au la dispoziţie informaţii prin mesajele preînregistrate la numărul de telefon 031.9442 sau alte detalii la 0800.820.002, precum şi prin aplicaţia Termoalert.

Editor :

Sursa: https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/social/bucurestenii-din-sectorul-1-vor-avea-din-nou-apa-calda-incepand-de-miercuri-seara-anuntul-termoenergetica-2771245

Ultimă oră

Același autor