12.8 C
București
29 martie, 2024

Bătaie în trafic, în București. Un bărbat a fost reținut de polițiști după ce a lovit un alt bărbat cu o bâtă de baseball

Un bărbat a fost reținut de polițiști după ce s-a bătut în trafic, în București. Bărbatul, în vârstă de 36 de ani, este acuzat că l-a lovit pe un alt bărbat în vârstă de 47 de ani. Pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere poate fi observat cum acesta îl lovește inclusiv că o bâtă de baseball pe care o scoate din portbagajul mașinii sale.

„Ieri, 21 martie 2023, poliţiştii Direcției Generale de Poliţie a Municipiului București – Secția 2 Poliție au pus în aplicare un mandat de aducere, emis pe numele unui bărbat, față de care sunt efectuate cercetări într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe.

La data de 20 martie 2023, Secția 2 Poliție a fost sesizată de către o persoană cu privire la faptul că, în aceeași zi, jurul orei 15.30, în timp ce se afla pe o stradă din Sectorul 1, în urma unui conflict spontan în trafic, un bărbat necunoscut l-ar fi agresat fizic, lovindu-l cu un obiect contondent.

Ieri, 21 martie, în urma punerii în aplicare a mandatului de aducere, bănuitul a fost depistat și condus la audieri. În baza probatoriului administrat, cel în cauză a fost reținut, urmând a fi prezentat magistraților cu propunere legală. Cercetările sunt continuate de către polițiști din cadrul Secției 2 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe.”, transmite Poliția Capitalei.

Conflictul ar fi avut loc după o neacordare de prioritate.

Editor :

Sursa: https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/social/bataie-in-trafic-in-bucuresti-un-barbat-a-fost-retinut-de-politisti-dupa-ce-a-lovit-un-alt-barbat-cu-o-bata-de-baseball-2290631

Ultimă oră

Același autor