17.4 C
București
16 mai, 2024

AUR a depus candidatura lui Mihai Enache la Primăria Capitalei

AUR a depus, luni, candidatura lui Mihai Enache la Primăria Capitalei.

Sondajele de opinie sunt, evident, false şi vor fi contrazise la sfârşitul zilei de 9 iunie, spune liderul formaţiunii, George Simion.

41 afișări

Sursa foto: Facebook

„Voi merge zi de zi alături de Mihai Enache, tocmai pentru că mi-e greaţă de ce ofertă există în momentul ăsta pentru locuitorii Bucureştiului. Vom face campanie, iar cei care pentru sume mai mare sau mai mici dau publicităţii sondaje de opinie evident false vor fi contrazişi de rezultatele de la sfârşitul zilei de 9 iunie. Sunt cât se poate de determinat să susţin oferta AUR pentru Primăria Bucureştiului, am primit fel de fel de încercări de diversiuni, nume vehiculate ca şi candidaţi AUR, noi mergem cu ai noştri şi ne batem pentru bucureşteni”, spune George Simion.

Mihai Enache, candidatul AUR la Primăria Capitalei, menţionează că are peste opt ani de experienţă în administraţia publică locală a Bucureştiului şi că a gestionat bugete de sute de milioane de euro, finanţate din fonduri europene, care sunt funcţionale şi în prezent.

„Au schimbat în bine viaţa bucureştenilor şi a enumerat staţia de metrou Tudor Arghezi, parcarea care asigură acestei staţii o legătură directă oamenilor, Spitalul de stomatologie, bazin de înot sau şcoli. Bucureştenii aşteaptă rezultate de prea multe mandate de la primarul general, au avut aşteptări mari şi de la actualul edil, Nicuşor Dan, după marea dezamăgire a mandatului Gabrielei Firea. Este uşor de urmărit programul electoral al lui Nicuşor Dan pentru a vedea că nu şi-a îndeplinit nici măcar o promisiune din toate minciuniel din 2020 cu care a păcălin bucureştenii. Soluţiile pentru Bucureşti există, le auzim în fiecare campanie electorală, însă ele trebuie transpuse în teren de un specialist cu pregătire şi cu experienţă în administraţia publică locală iar acel specialist sunt eu”, încheie Enache.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE

ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Sursa: https://www.mediafax.ro/politic/aur-a-depus-candidatura-lui-mihai-enache-la-primaria-capitalei-22361587

Ultimă oră

Același autor