26.8 C
București
14 aprilie, 2024

Andi Cristea (PSD) l-a primit la București pe Wolfgang Hellmich, coordonator SPD în Bundestag: Avem un demers comun pentru o Europă mai puternică, unită și sigură

12 apr 2023, 19:15

Sursă foto: Andi Cristea

Deputatul PSD Andi Cristea l-a primit la București pe Wolfgang Hellmich, coordonator al SPD în Comisia pentru Apărare a Bundestag-ului.

Andi Cristea, deputat al Partidului Social Democrat, l-a primit astăzi, 12 aprilie 2023, la București, pe Wolfgang Hellmich, coordonator al SPD în Comisia pentru Apărare a Bundestag-ului. În cadrul discuțiilor a fost reafirmată colaborarea dintre PSD și SPD pentru p Europă „mai puternică, unită și sigură“:

„Astăzi, am avut onoarea de a-l primi pe dl. Wolfgang Hellmich, coordonator al SPD în Comisia pentru Apărare a Bundestag-ului, în cadrul vizitei sale la București. Discuțiile noastre au abordat teme cruciale precum Ucraina, securitatea în regiunea Mării Negre și sprijinirea unui parcurs european pentru Republica Moldova.

PSD și SPD își reafirmă angajamentul comun pentru consolidarea securității europene și promovarea parteneriatului transatlantic de securitate.

Colaborarea strânsă și dialogul constructiv sunt esențiale în demersul nostru comun pentru o Europă mai puternică, unită și sigură“, transmite pe Facebook Andi Cristea.

12 apr 2023, 20:04

Sursa: https://www.dcnews.ro/andi-cristea-psd-l-a-primit-la-bucuresti-pe-wolfgang-hellmich-coordonator-spd-in-bundestag-avem-un-demers-comun-pentru-o-europa-mai-puternica-unita-si-sigura_912288.html

Ultimă oră

Același autor