34.8 C
București
20 iunie, 2024

Aeronavele de luptă de mare viteză spaniole au zboruri de antrenament la mici înălţimi în România

Aeronave de luptă de mare viteză aparţinând Forţelor Aeriene Spaniole execută zboruri zboruri de antrenament la înălţimi mici în centru, estul şi sud-estul României, informează Forţele Aeriene Române.

Potrivit unui comunicat transmis de Forţele Aeriene Române, aeronave de luptă de mare viteză aparţinând Forţelor Aeriene Spaniole execută în perioada 11-13 aprilie zboruri de antrenament la înălţimi mici în centru, estul şi sud-estul ţării.

„ Aceste activităţi de zbor sunt în concordanţă cu reglementările aeronautice în vigoare, având drept scop creşterea nivelului de antrenare a personalului navigant şi menţinerea capacităţii acţionale în cadrul alianţe i”, se arată în comunicatul citat.

Potrivit sursei citate, Statul Major al Forţelor Aeriene se preocupă constant pentru diminuarea impactului activităţilor aeronautice asupra comunităţii locale, urmărind în acelaşi timp îndeplinirea obiectivelor de pregătire a piloţilor, în conformitate cu cerinţele specifice, obiective care includ şi executarea unor antrenamente adecvate condiţiilor actuale.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE

ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

astăzi, 12:19

astăzi, 12:08

astăzi, 12:07

Sursa: https://www.mediafax.ro/social/aeronavele-de-lupta-de-mare-viteza-spaniole-au-zboruri-de-antrenament-la-mici-inaltimi-in-romania-21790547

Ultimă oră

Același autor