20.7 C
București
4 mai, 2024

Adunarea Generală a Federaţiei Române de Fotbal va avea loc la 4 iunie. Deciziile Comitetului Executiv

ieri, 17:16

Comitetul Executiv al FRF a stabilit, miercuri, ca Adunarea Generală Ordinară a Federaţiei Române de Fotbal să se desfăşoare marţi, 4 iunie, cu începere de la ora 11:00.

Evenimentul se va desfăşura Casa Fotbalului, în Sala Nicolae Dobrin.

Alte decizii de miercuri ale Comitetului Executiv:

Aprobă cu unanimitate de voturi ca finala Cupei României la fotbal feminin, ediţia 2023/2024, să se desfăşoare la data de 08 iunie 2024 pe stadionul din cadrul Complexului Sportiv Naţional ”Arcul de Triumf„ din Bucureşti. Ca urmare a acestei decizii se aprobă şi modificarea datelor de desfăşurare a turneului final al Campionatului Naţional U17 de fotbal feminin, acesta urmând să se desfăşoare în perioada 6-7 iunie 2024.

Aprobă cu unanimitate de voturi datele de start ale competiţiilor de seniori şi juniori, sezonul 2024-2025, organizate de FRF, cu excepţia Cupei României, conform propunerii formulate de Departamentul de Competiţii.

Aprobă cu unanimitate de voturi programul meciurilor din cadrul competiţiei Cupa României Betano, în sezonul 2024-2025.

Aprobă cu unanimitate de voturi numărul de echipe participante în competiţiile Liga Elitelor U13, Liga Elitelor U14, Liga Elitelor U15 şi Liga Elitelor U16. Astfel, urmează a fi acceptate toate cluburile afiliate care îşi doresc participarea cu menţiunea că aceste cluburi trebuie sa participe la ambele competiţii: Liga Elitelor U13 şi U14. În ceea ce priveşte Liga Elitelor U15 şi U16, sunt admise 48 de echipe în funcţie de ordinea dată de clasificarea academiilor, cu menţiunea că este obligatorie participarea la ambele competiţii (pentru evitarea oricărui dubiu, un club care înscrie o echipă în Liga Elitelor U15 va fi obligat să înscrie o echipă şi în Liga Elitelor U16).

Aprobă cu unanimitate de voturi costurile aferente desfăşurării meciului amical amical dintre echipele naţionale ale României şi Bulgariei.

Aprobă cu unanimitate de voturi costurile aferente desfăşurării meciului amical amical dintre echipele naţionale ale României şi Liechtenstein.

Aprobă cu unanimitate de voturi costurile aferente cazării şi mesei jucătorilor şi staff-ului tehnic la Munchen, Koln şi Frankfurt în vederea disputării meciurilor din cadrul Turneului Final al UEFA EURO 2024.

Aprobarea cu unanimitate de voturi a costurilor aferente cazării delegaţiei României în Kosovo în vederea disputării la 06 septembrie 2024 a jocului oficial dintre selecţionatele de seniori ale Kosovo şi României în cadrul UEFA Nations League.

Aprobă cu unanimitate de voturi majorarea sumei pentru activitatea de mentorat pentru licenţa UEFA B (amator), conform solicitării Şcolii Federale de Antrenori.

Ia act de raportul comisiei de integritate şi safeguarding cu privire la aspectele sesizate de mass-media referitor la situaţia de la loturile naţionale de juniori.

Aprobă cu unanimitate de voturi încheierea contractului cu Sunday Events Production SRL având ca obiect creaţie, producţie, transport şi implementarea elementelor de vizibilitate şi interacţiune cu suporterii în spaţiile Fan Zone ce urmează a fi amenajate la Turneul final UEFA Euro 2024 din Germania.

Sursa: https://www.news.ro/sport/adunarea-generala-a-federatiei-romane-de-fotbal-va-avea-loc-la-4-iunie-deciziile-comitetului-executiv-1922401624192024041721569850

Ultimă oră

Același autor