10.1 C
București
25 octombrie, 2024

Accident în care au fost implicate patru autovehicule, pe Bulevardul Iuliu Maniu din Capitală/ Un bărbat, transportat la spital/ Circulaţia, restricţionată

astăzi, 21:26

Patru autovehicule au fost implicate, joi seară, într-un accident rutier produs pe bulevardul Iuliu Maniu din Bucureşti, după ce două autoturisme s-au ciocnit, iar elemente de caroserie au ricoşat în celelalte două maşini. Un bărbat a fost transportat la spital. Circulaţia rutieră se desfăşoară doar pe prima bandă în zona accidentului.

Accidentul a avut loc pe bulevardul Iuliu Maniu din Sectorul 6.

”Din primele informaţii, conducătorul unui autovehicul care circula pe bd. Iuliu Maniu dinspre Drumul Belşugului către Autostrada A1 ar fi schimbat banda de circulaţie, moment în care a intrat în coliziune cu un alt autovehicul care se deplasa în aceeaşi direcţie, pe altă bandă de circulaţie, iar din impact, elemente ale caroseriei au ricoşat şi au lovit alte două autovehicule”, a transmis Brigada Rutieră.

14 noiembrie – Maratonul Agriculturii

În urma accidentului, a fost rănit primul şofer, el fiind transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

Toţi cei patru şoferi au fost testaţi cu aparatul alcooltest, rezultatele indicate fiind 0.

Poliţiştii fac cercetări pentru a stabili cu exactitate cauzele şi împrejurările în care s-a produs accidentul de circulaţie.

Circulaţia rutieră pe bd. Iuliu Maniu, pe sensul de ieşire din Capitală, se desfăşoară doar pe banda 1.

Sursa: https://www.news.ro/eveniment/accident-in-care-au-fost-implicate-patru-autovehicule-pe-bulevardul-iuliu-maniu-din-capitala-un-barbat-transportat-la-spital-circulatia-restrictionata-1922402624382024102121813385

Ultimă oră

Același autor