13.7 C
București
30 aprilie, 2024

Piesa ”Vulgar”, noua colaborare dintre Sam Smith și Madonna, a fost lansată | VIDEO

Publicat: 09/06/2023, 08:55

Piesa ”Vulgar”, noua colaborare dintre Sam Smith și Madonna, a fost lansată, scrie

Deși au existat zvonuri legate de această lansare cu săptămâni înainte de a fi confirmată oficial, chiar nu este o surpriză să o vedem pe Madonna colaborând cu Sam Smith. „Unholy”, hitul cântărețului britanic împreună cu Kim Petras, nu a fost doar cea mai provocatoare melodie care a ajuns pe locul nr. 1 în Billboard Hot 100 de la „WAP” al lui Cardi B și Megan Thee Stallion, ci și genul de piesă pe care Madonna a lansat-o de mai multe ori în cariera ei: în mod intenționat controversat și depășind granițele, atât muzical, cât și tematic.

Astfel, ea a fost persoana perfectă pentru a-i prezenta pe Sam Smith și pe Kim Petras înainte ca aceștia să cânte melodia la premiile Grammy: „Ești pregătit pentru o controversă?” a început ea, înainte de a continua: „Dacă ei te numesc șocant, scandalos, supărător, problematic, provocator sau periculos, cu siguranță ai atins un punct sensibil.”

Perechea a înregistrat ”Vulgar” cu mare parte din aceeași echipă de producători care a făcut „Unholy”: Ilya, Cirkut, Omer Fedi, Ryan Tedder, Jimmy Napes, Smith și Lauren D’elia, producătorul și inginerul se sunet al Madonnei.

În timp ce piesa continuă în esență tema discursului ei – unul dintre versurile lui Smith spune: „Știi că ești frumoasă când ei îți spun că ești vulgară” – și are o melodie din Orientul Mijlociu care amintește de „Unholy”, devenind astfel un teren nou pentru ambii.

”Vulgar”, prima piesă lansată de Sam Smith după albumul ”Gloria”

Piesa este prima melodie a lui Smith de la ”Gloria”, al treilea album lansat la începutul acestui an, care rupe tiparul de R&B al lansărilor anterioare pentru ceva mai aventuros și, pentru mulți, mai satisfăcător. Etapa nord-americană a ”Gloria the Tour” începe luna viitoare.

În august anul trecut, Madonna a lansat un set retrospectiv de 50 de piese, intitulat ”Finally Enough Love: 50 Number Ones”, înainte de turneul mondial ”Celebration”, cu tematică de hituri, care va fi lansat luna viitoare la Vancouver. ”Vulgar” este una dintre numeroasele apariții pe care le-a avut în ultimele săptămâni, inclusiv piese cu The Weeknd și Christine and the Queens.

CITEȘTE ȘI:

Urmărește Gândul.ro pe

Ce se întâmplă doctore

Râzi cu lacrimi

Cele mai noi

Actualitate –

09 Jun, 10:53

Știri –

09 Jun, 10:22

Cultură –

09 Jun, 10:11

Ultima oră

09 Jun, 10:04

Sport –

09 Jun, 10:00

Justiție –

09 Jun, 09:49

Sursa: https://www.gandul.ro/cultura/piesa-vulgar-noua-colaborare-dintre-sam-smith-si-madonna-a-fost-lansata-video-19993432

Ultimă oră

Același autor