14.7 C
București
28 octombrie, 2024

Probe la viteza de 176km/h pe calea ferată între Sighişoara-Teiuş-Coşlariu

CFR SA anunţă că luni s-au desfăşurat probe la viteza de 176 km/h pe linia de cale ferată modernizată Sighişoara – Teiuş – Coşlariu.

Conform companiei, probele confirmă „viabilitatea tehnică a procesului de modernizare pe secţiile de circulaţie respective”.

113 afișări

Potrivit unui comunicat al companiei CFR SA, luni, pe reţeaua feroviară modernizată de pe Coridorul IV Pan-European s-au desfăşurat probe pentru circulaţia reală a trenurilor cu viteza de 176 km/h.

„Aceste probe confirmă viabilitatea tehnică a procesului de modernizare pe secţiile de circulaţie respective, fiind supuse testării părţile subsistemelor structurale fixe, respectiv: linia de contact, suprastructură şină-traverse-prindere şi lucrări de artă”, transmite compania.

Testele s-au efectuat pe distanţa Sighişoara – Teiuş – Coşlariu.

Pentru efectuarea probelor, Autoritatea de Siguranţă Feroviară – ASFR a emis Autorizaţia temporară operatorului de transport feroviar care a solicitat testul.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE

ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

astăzi, 17:14

astăzi, 17:12

astăzi, 16:54

astăzi, 14:49

astăzi, 14:12

Sursa: https://www.mediafax.ro/social/probe-la-viteza-de-176km-h-pe-calea-ferata-intre-sighisoara-teius-coslariu-22527594

Ultimă oră

Același autor