18.7 C
București
28 octombrie, 2024

Conflict între mai multe persoane pentru datorii și un drum de servitute în Glina, jud. Ilfov

Un conflict între mai multe persoane a avut loc, duminică, pe o stradă din Glina, județul Ilfov, din cauza unei datorii bănești și a unui drum de servitute. Zece persoane au fost duse la Poliția din Popești Leordeni.

Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat pe o stradă din localitatea Glina, are loc un

, duminică, în care mai multe persoane se agresează reciproc.

Apelul a fost urmat de 5 reveniri, în care se preciză faptul că persoanele ar folosi obiecte contindente și a fost solicitată o ambulanță.

Polițiștii din Popești Leordeni, Pantelimon, precum și polițiști din cadru Serviciului Rutier Ilfov, luptători din cadru Serviciului Acțiuni Speciale Ilfov și jandarmi Ilfoveni au mers imediat la locul scandalului.

Au fost depistate și identificate 12 persoane, care ar fi fost implicate în conflict, 10 dintre acestea au fost conduse la sediul Poliției Orașului Popești Leordeni. Două persoane (un bărbat și o femeie) au fost duse cu echipajele medicale la două spitale din București, pentru acordarea îngrijirilor medicale.

De asemenea, în cauză au fost identificate și alte două persoane, care ulterior s-au deplasat, cu mijloacele proprii, la un spital din București, pentru acordarea îngrijirilor medicale.

„Din primele verificări a rezultat faptul că altercația ar fi izbucnit pe fondul unor discuții privind folosirea unui drum de servitute, precum și a existenței unor datorii bănești”, transmite Poliția Ilfov.

Sursa: https://jurnalul.ro/stiri/observator/conflict-datorie-drum-979775.html

Ultimă oră

Același autor