12.5 C
București
25 octombrie, 2024

Directoarea unei sucursale bancare din Bucureşti este acuzată că a furat 300.000 de euro din conturile clienţilor

Directoarea unei sucursale bancare din Bucureşti este acuzată că a furat 300.000 de euro din conturile clienţilor. Sursa foto: Getty Images

O femeie din Bucureşti, directoare a unei sucursale bancare, este acuzată că a luat bani de mai multe ori din conturile clienţilor băncii, valoarea prejudiciului fiind estimată la aproximativ 300.000 de euro, arată un comunicat al Poliţiei Capitalei, citat de Agerpres.

Poliţia a efectuat în această dimineaţă o percheziţie domiciliară în Bucureşti şi face cercetări în acest caz sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de efectuarea de operaţiuni financiare în mod fraudulos şi acces ilegal la un sistem informatic. Persoana în cauză a fost depistată şi condusă la audieri, faţă de aceasta urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun.

Directoarea sucursalei este suspectată că ar fi efectuat operaţiuni financiare în mod fraudulos de 776 de ori şi ar fi accesat ilegal sistemul informatic al băncii de 920 de ori.

Cercetări sunt continuate de către poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale.

Sursa: https://www.antena3.ro/actualitate/directoarea-unei-sucursale-bancare-din-bucuresti-este-acuzata-ca-a-furat-300-000-de-euro-din-conturile-clientilor-725642.html

Ultimă oră

Același autor