17.1 C
București
24 octombrie, 2024

Cristian Popescu Piedone, despre candidatura la Senat din partea PSD Giurgiu: „Nu m-am dus să fac revoluție”

Publicat: 24/10/2024, 12:25

Cristian Popescu Piedone a vorbit despre candidatura la Senat din partea PSD Giurgiu. A menționat, în emisiunea „În Opoziție cu Denise Rifai”, și două proiecte pe care le are în vedere pentru județul Giurgiu.

„Piedone a fost acolo, este acolo, mai colorat, dar sunt uman. Omul te simte, te miroase, nu mai e loc de vrăjeală, gata! Cercul e atât de mic. Nu m-am dus să fac revoluție la Giurgiu. Nu m-am dus să dau vreun primar cu capul de pereți. Mă duc în sprijinul tuturor, asta trebuie să înțelegem cu toții.

De exemplu, ce-au făcut ei? Vorbim de creșterea de pensii. Dar cei care au fost din vechile CAP-uri, cărora nu li s-a mărit deloc și au 1.000 – 1.200 de lei maxim, ce se întâmplă? (…) Lucrurile astea, dacă nu le trăim într-o simbioză…” , a spus Piedone.

Denise Rifai: „Un proiect pentru giurgiuveni. Cel mai important proiect” .

Cristian Popescu Piedone, despre implementarea unor proiecte pentru județul Giurgiu

Piedone susține că unul dintre proiecte presupune atragerea finanțelor pentru județul Giurgiu. A susținut, în emisiunea „În Opoziție cu Denise Rifai” , că cetățenii au nevoie de gaze. De altfel, are în plan dezvoltarea Deltei Neajlovului.

„De a atrage finanțe. În primul rând, trebuie să fie băgate gaze în marea parte a județului. Lemnele sunt mai scumpe decât gazele. Avem cea mai mare comoară a Europei, la 45 de kilometri de București. Suntem unici, să ai Delta Neajlovului la Comana. Partea aia a început să sece. Neajlov nu mai este atât de fluent sau cu atâta apă încât să permită irigarea. O soluție pe fonduri europene. Dau un exemplu, făceam 100 de puțuri de mare adâncime, aprovizonam, se dezvolta biosfera și dacă ai tras o gondolă pe toată suprafața și bărcuțe pe apă…” , a mai spus Cristian Popescu Piedone.

Emisiunea „În Opoziție cu Denise Rifai” o puteți urmări pe

canalul de YouTube

Vezi și

Loading …

Urmărește Gândul.ro pe

Antena 3

Ce se întâmplă doctore

Stirile Kanal D

Râzi cu lacrimi

Cele mai noi

Interviurile Gândul –

24 Oct, 12:41

Economic –

24 Oct, 12:32

Știri politice –

24 Oct, 12:12

Ultima oră

Sănătate –

24 Oct, 12:04

Actualitate –

24 Oct, 11:36

justitie –

24 Oct, 11:33

Sursa: https://www.gandul.ro/in-opozitie/cristian-popescu-piedone-despre-candidatura-la-senat-din-partea-psd-giurgiu-nu-m-am-dus-sa-fac-revolutie-20336631

Ultimă oră

Același autor