17.1 C
București
24 octombrie, 2024

Donald Trump este acuzat că ar fi agresat sexual un fost model alături de Jeffrey Epstein

Un fost model, care spune că l-a cunoscut pe Donald Trump prin intermediul agresorului sexual Jeffrey Epstein, l-a acuzat pe fostul preşedinte că a pipăit-o şi a atins-o în mod sexual, în ceea ce ea credea că a fost un „joc întortocheat” între cei doi bărbaţi, relatează The Guardian.

115 afișări

Jeffrey Epstein

Stacey Williams, care a lucrat ca model profesionist în anii 1990, a declarat că l-a întâlnit pentru prima dată pe Trump în 1992, la o petrecere de Crăciun, după ce i-a fost prezentat de Epstein, despre care ea credea că era un bun prieten al dezvoltatorului imobiliar din New York. Williams a spus că Epstein era interesat de ea şi cei doi s-au întâlnit ocazional, pentru o perioadă de câteva luni.

„A devenit foarte clar atunci că el şi Donald erau prieteni foarte, foarte buni şi petreceau mult timp împreună”, a declarat Williams.

Presupusul incident a avut loc câteva luni mai târziu, la sfârşitul iernii sau începutul primăverii anului 1993, când Epstein a sugerat, în timpul unei plimbări pe care o făceau, ca el şi Williams să se oprească pentru a-l vizita pe Trump la Trump Tower. Epstein a fost ulterior condamnat pentru infracţiuni sexuale şi s-a sinucis în închisoare, în 2019.

La câteva momente după ce au ajuns, susţine ea, Trump a salutat-o pe Williams, a tras-o spre el şi a început să o pipăie. Ea a spus că el şi-a pus mâinile „peste tot pe sânii” săi, precum şi pe talia şi fesele ei. Ea a spus că „a îngheţat” pentru că era „profund confuză” cu privire la ceea ce se întâmpla. În acelaşi timp, femeia a spus că i s-a părut că i-a văzut pe cei doi bărbaţi zâmbindu-şi unul altuia.

Karoline Leavitt, secretarul de presă al campaniei lui Donald Trump, a negat acuzaţiile, spunând: „Aceste acuzaţii, formulate de un fost activist al lui Barack Obama şi anunţate în cadrul unui apel al campaniei lui Harris cu două săptămâni înainte de alegeri, sunt fără echivoc false. Este evident că această poveste falsă a fost inventată de campania lui Harris”.

Williams spune că Trump i-a trimis ulterior agentului ei o vedere cu Mar-a-Lago, reşedinţa şi staţiunea sa din Palm Beach. În aceasta, el a scris de mână: „Stacey – Casa ta departe de casă. Cu dragoste, Donald”.

Peste 20 de femei l-au acuzat pe fostul preşedinte, care a fost condamnat pentru mai multe infracţiuni, de comportament sexual neadecvat în ultimele decenii. Acuzaţiile au inclus afirmaţii conform cărora Trump le-a sărutat fără consimţământul lor, le-a băgat mâna sub fuste şi, în cazul unor concurente la concursuri de frumuseţe, le-a surprins în vestiar.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE

ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

astăzi, 12:16

astăzi, 12:15

astăzi, 11:51

astăzi, 07:12

astăzi, 00:17

astăzi, 11:07

astăzi, 11:06

astăzi, 10:33

astăzi, 09:20

Sursa: https://www.mediafax.ro/social/donald-trump-este-acuzat-ca-ar-fi-agresat-sexual-un-fost-model-alaturi-de-jeffrey-epstein-22524268

Ultimă oră

Același autor