8.9 C
București
19 octombrie, 2024

Lui Guardiola i se rupe inima, după plecarea unui colaborator apropiat de la Manchester City

Pep Guardiola, antrenorul lui Manchester City, a comentat anunţul plecării directorului de fotbal Txiki Begiristain la sfârşitul sezonului curent: „O parte din mine pleacă, aş spune”.

„O parte din mine pleacă, aş spune. El este un prieten de-al meu şi unul dintre arhitecţii uneia dintre cele mai bune echipe din toate timpurile de la Barcelona, iar acum aici”, a declarat Guardiola într-o conferinţă de presă, conform AFP.

Begiristain, care ocupă funcţia de director de fotbal la City din 2012, a jucat un rol important în aducerea lui Guardiola la club în 2016. Cei doi au o istorie comună încă din perioada Barcelona, unde Begiristain i-a oferit lui Guardiola primul său post de manager.

Sub conducerea lor, Manchester City a câştigat şase titluri în Premier League şi prima Ligă a Campionilor din istoria clubului.

Hugo Viana de la Sporting Lisabona îl va înlocui pe Begiristain. Întrebat despre propriul său viitor la club, Guardiola a evitat să ofere detalii: „Eu trebuie să decid. Nu vreau să vorbesc despre asta. Am spus asta de multe ori şi sper că nu mă veţi mai întreba”.

Tehnicianul în vârstă de 53 de ani nu a ajuns încă la un acord cu privire la prelungirea contractului, după ce în sezonul trecut a dat de înţeles că s-ar putea apropia de sfârşitul perioadei sale în Anglia.

Au existat informaţii conform cărora Viana l-ar aduce la City pe Ruben Amorim, şeful foarte bine cotat al Sportingului, dacă Guardiola decide să plece.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE

ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

astăzi, 19:50

astăzi, 19:16

astăzi, 19:08

astăzi, 17:53

astăzi, 17:31

Sursa: https://www.mediafax.ro/sport/lui-guardiola-i-se-rupe-inima-dupa-plecarea-unui-colaborator-apropiat-de-la-manchester-city-22519016

Ultimă oră

Același autor