11.3 C
București
18 octombrie, 2024

PNL susţine referendumul primarului Capitalei. Nicuşor Dan încă nu a ales pe cine susţine la prezidenţiale

Preşedintele PNL Nicolae Ciucă a anunţat că a convenit cu primarul general Nicuşor Dan susţinerea proiectelor comune, inclusiv susţinerea lui Ciucă la alegerile prezidenţiale, dar şi susţinerea de către PNL a referendumului lui Nicuşor Dan.

Primarul însă spune altceva.

„Am convenit pe subiectele legate de susţinerea proiectelor comune, inclusiv pe susţinerea candidaturii la alegerile prezidenţiale şi, de asemenea, pe aspectele legate de susţinerea de către PNL a reeferendumului propus de primarul general al Capitalei”, spune Ciucă.

De asemenea, Nicuşor Dan şi Nicolae Ciucă au discutat cele 20 de solicitări pe care primarul general le-a înaintat tuturor candidaţilor la alegerile prezidenţiale. PNL a avut două completări, iar apoi Ciucă a semnat lista lui Dan.

„În acestă dimineaţă le-am clarificat şi am şi semnat această listă cu solicitări, o listă pe care o înmânez domnului primar. Sunt 2 observaţii pe care le-am înscris în listă. Este vorba de respectarea şi stabilriea unor criterii obiective atunci când vine vorba de repartizarea bugetului, aspect care se va analiza în detaliu între primarul general şi primarii de sectoare şi o solicitare care este absolut necesară nu din punct de vedere politic, ci din punct de vedere al creşterii capacităţii administrative la nivelul Primăriei Generale, ţinând cont de faptul că toţi cei cu care am discutat se plâng de timpul foarte mare pentru obţinerea avizelor. Acestea au fost cele două completări pe care le-am înscris”, a mai spus preşedintele PNL.

Cu toate acestea, Nicuşor Dan spune că nu este încă ferm convins pe cine va susţine la prezidenţiale. Întrebat de jurnalişti pe cine va susţine, el a răspuns: „Am semnat acea listă de susţinere a candidaturii, aşa cum am semnat şi pentru alţi doi candidaţi de dreapta. Nu am luat o decizie fermă cu privire la susţinerea pentru turul 1 şi o să vedem în turul 2”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE

ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

astăzi, 16:05

astăzi, 15:58

astăzi, 15:35

astăzi, 15:01

astăzi, 14:59

Sursa: https://www.mediafax.ro/politic/pnl-sustine-referendumul-primarului-capitalei-nicusor-dan-inca-nu-a-ales-pe-cine-sustine-la-prezidentiale-22518703

Ultimă oră

Același autor