11.3 C
București
18 octombrie, 2024

Replica lui Nicușor Dan pentru PREMIER: Poate că domnul Ciolacu știe mai bine ce e în capul meu / Primarul Capitalei explică ce cere la REFERENDUM

Publicat: 18/10/2024, 14:35

Nicușor Dan a explicat că referendumul pe care dorește să îl inițieze este despre o împărțire mai echitabilă a banilor și o autorizare uniformă la nivelul Capitalei.

Primarul general a fost invitat să comenteze declarația premierului, care spunea că Nicușor Dan dorește, de fapt, desființarea primăriilor de sector.

„Poate că domnul Ciolacu știe mai bine ce e în capul meu decât știu eu singur”, a fost răspunsul edilului, la o conferință de presă comună cu Nicolae Ciucă.

E scris cu subiect și predicat ce cerem prin acest referendum, o împărțire mai echitabilă a banilor care vin de la bucureșteni și o autorizare uniformă la nivel de București. Asta este ce propunem noi, a explicat Nicușor Dan.

Primarul general a completat că discuția despre desființarea sectoarelor „nu există în spațiul public, la momentul ăsta”.

La rândul său, Nicolae Ciucă a declarat că „nu există nicio capitală la dimensiunea Bucureștiului sau chiar și mai mică în care să nu existe o repartiție de conducere administrativă”.

CITEȘTE ȘI:

Loading …

Urmărește Gândul.ro pe

Antena 3

Ce se întâmplă doctore

Stirile Kanal D

Râzi cu lacrimi

Cele mai noi

Știri politice –

18 Oct, 14:35

Sport –

18 Oct, 14:33

Actualitate –

18 Oct, 14:30

Ultima oră

18 Oct, 14:24

18 Oct, 14:06

18 Oct, 14:05

Sursa: https://www.gandul.ro/politica/replica-lui-nicusor-dan-pentru-premier-poate-ca-domnul-ciolacu-stie-mai-bine-ce-e-in-capul-meu-primarul-capitalei-explica-ce-cere-la-referendum-20332219

Ultimă oră

Același autor