9.5 C
București
joi, 2 decembrie, 2021

Ciucă, despre alianţa cu PSD: Am găsit lucrurile care ne unesc

Premierul desemnat Nicolae Ciucă a spus joi la prezentarea programului de guvernare în Parlament, referindu-se la coaliţia PNL-PSD-UDMR că „am trecut peste acele lucruri care ne separă şi am găsit lucrurile care ne unesc”.

„Ne aflăm astăzi într-un moment mult aşteptat de toţi românii, unul în care putem în sfârşit să oferim predictibilitate şi să garantăm stabilitatea şi dezvoltarea României prin toate măsurile şi deciziile pe care le vom lua pentru binele cetăţenilor. Îmi doresc să fie prima zi a unei abordări în ceea ce priveşte guvernarea ţării. Eu, alături de toţi miniştrii, ne angajăm să facem tot ce depinde de noi ca situaţia economică, socială şi sanitară a României să se îmbunătăţească”, a spus Nicolae Ciucă în Parlament.

Acesta susţine că, în ceea ce priveşte relaţia cu PSD, „am trecut peste acele lucruri care ne separă şi am găsit lucrurile care ne unesc”.

„Am văzut că au fost persoane care s-au arătat suprinse de alăturarea partidelor care compun azi coaliţia de guvernare. Consider că au fost fost mai preocupate să găsească motivele care ne despart decât motivele care ne apropie. Noi, cei care suntem azi în faţa dumneavostaă pentru a vă cere votul de încredere, am trecut peste acele lucruri cae ne separă şi am găsit lucrurile care ne unesc. Am înţeles că mai presus de orice orgoliu se află interesul românilor. Pandemia ne-a învăţat un lucru: acela că timpul este preţios”, a mai spus Ciucă.

Şedinţa Parlamentului pentru acordarea votului de învestitură a început la ora 10.00.

Miercuri, toţi miniştrii cabinetului Ciucă au primit avize pozitive în comisiile de specialitate.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE

ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

ieri, 18:38

Sursa: https://www.mediafax.ro/politic/ciuca-despre-alianta-cu-psd-am-gasit-lucrurile-care-ne-unesc-20363981

- Advertisement -
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Social Media

11,877FaniÎmi place
241CititoriConectați-vă
10CititoriConectați-vă

Vaslui Plus