9.5 C
București
joi, 2 decembrie, 2021

Ce presupune conceptul de relocare inteligentă a activităţii?

Sursă: Agenti Fortin

Publicat la 21 octombrie 2021, 14:03

Unul dintre cele mai complexe procese de mutare este cel de relocare a activităţii unei companii. Indiferent că este vorba despre o firmă care are nevoie de un birou mai mare pentru desfăşurarea activităţii sau de o fabrică al cărei spaţiu de producţie nu mai este suficient datorită creşterii cererii pentru produsele sale, mutarea într-un nou spaţiu presupune o muncă uriaşă şi, mai ales, o planificare foarte bine pusă la punct.

De aceea, pentru că acest proces să se realizeze în cel mai rapid şi eficient mod, companiilor li se recomandă să apeleze la o

sau din localitatea în care se afla sediul sau punctul de desfăşurare a activităţii. O astfel de firma are la îndemână toate instrumentele necesare unei relocări inteligente a activităţii.

Ce înseamnă o relocare inteligenta?

Relocarea unui sediu de firma sau a unui spaţiu de producţie presupune că activitatea desfăşurată în acestea să fie suspendată pentru perioada de timp pe care se desfăşoară procesul de mutare. Motiv pentru care, este necesar că mutarea să se realizeze cât mai rapid şi eficient, astfel încât să nu perturbe prea mult activitatea companiilor.

O relocare inteligenta înseamnă, deci, realizarea unui plan eficient, de care să se ţină cont pentru fiecare etapă a mutării, de la împachetarea obiectelor şi transportarea acestora, până la descărcarea şi aranjarea acestora în noul spaţiu.

Prin urmare, cu ajutorul unei firme de mutări mobilier se poate respecta întru-totul planul realizat iniţial, fără a fi nevoie de solicitarea angajaţilor pentru a ajuta la ambalarea obiectelor sau mutarea pieselor de mobilier.

În ce constă relocarea activităţii?

De cele mai multe ori, evoluţia unui business atrage nevoia unui spaţiu mai mare pentru desfasurareaactivitatii, iar acesta este un aspect pozitiv. Dar pentru că din prea mult entuziasm se pot omite anumite etape importante din procesul de relocare, este recomandat ca managerii să aleagă o

sau din zona în care compania isidesfasoara activitatea, care se poate ocupa de acest aspect. O astfel de firma are experienţa şi instrumentele necesare pentru a duce la bun sfârşit procesul de mutare, astfel încât activitatea companiei să nu aibă de suferit.

Prin urmare, cele două părţi implicate în acest proces – conducerea companiei respective şi firma de mutări – ar trebui să stabilească momentul cel mai potrivit pentru a avea loc relocarea activităţii. De preferat ar fi că mutarea să aibă loc într-o perioadă în care compania nu are un nivel crescut de activitate, fie că este vorba despre un weekend (dacă nu există un număr mare de obiecte ce urmează a fi mutate) sau chiar în perioada verii (când foarte mulţi angajaţi sunt în concediu, având în vedere că serviciile nu sunt solicitate intens în acest sezon).

De asemenea, pregătirea obiectelor pentru transport poate fi realizată atât de echipa firmei de transport, cât şi de angajaţi, care îşi pot strânge lucrurile din zona lor de lucru. Conform profesioniştilor, este important ca angajaţii să se simtă implicaţi în acest proces important.

Ulterior, echipa firmei de mutări va fi cea care se va ocupa de demontarea obiectelor de mobilier sau chiar a echipamentelor de lucru, transportul şi montarea acestora la noua locaţie, astfel încât angajaţii să poate începe imediat activitatea. Prin urmare, nu va fi nevoie de o perioadă îndelungată de timp până la reluarea activităţii companiei la nivelul obişnuit.

Sursa: https://evz.ro/ce-presupune-conceptul-de-relocare-inteligenta-a-activitatii.html

- Advertisement -
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Social Media

11,877FaniÎmi place
241CititoriConectați-vă
10CititoriConectați-vă

Vaslui Plus