9.5 C
București
sâmbătă, 23 octombrie, 2021

Rugby: Finalele SuperLigii se vor juca fără spectatori

2021-10-13 14:58:51

Biroul federal al Federaţiei Române de Rugby a decis, miercuri, ca finalele SuperLigii, programate în acest weekend pe Stadionul Naţional de Rugby Arcul de Triumf, să se dispute fără spectatori, având în vedere evoluţia îngrijorătoare a situaţiei sanitare din Bucureşti, a anunţat FRR pe site-ul său oficial.

Această decizie ţine cont şi de ratele ridicate de infectare din Bucureşti, dar şi din zonele limitrofe şi are ca scop diminuarea riscului epidemiologic în rândul spectatorilor, organizatorilor şi al sportivilor, precizează comunicatul.

Cluburile participante în finalele SuperLigii vor beneficia de maximum 30 locuri de echipă, accesul putându-se face în stadion numai cu respectarea prevederilor HG 1090, adică cei vaccinaţi sau trecuţi prin boală.

”A fost o decizie grea de luat, pe care am tot analizat-o şi discutat-o în aceste zile. Pentru rugby, pentru sportivi, prezenţa spectatorilor era un lucru extraordinar, o motivaţie în plus, însă, din păcate, trăim aceste vremuri dificile. Este foarte important să prevenim, să fim cât mai precauţi şi să eliminăm orice risc de infectare atât în rândul suporterilor, cât şi al sportivilor. Avem nevoie de jucători valizi pentru meciurile test din noiembrie, încercăm să gestionăm cât mai bine această situaţie şi sperăm ca prin eforturile tuturor să putem să ne revedem în noiembrie, toţi, pe stadion”, a declarat preşedintele FRR, Alin Petrache.

Spectatorilor care şi-au achiziţionat bilete pentru finalele SuperLigii de sâmbătă 16 octombrie li se va restitui integral contravaloarea acestora.

Accesul jurnaliştilor se va face pe baza de acreditare, respectându-se normele sanitare în vigoare.

Sâmbătă, în finala mică, de la ora 12:00, se vor întâlni CS Dinamo şi SCM Timişoara, iar în finala finala mare, de la ora 17:30, CSA Steaua o va înfrunta pe campioana en titre, CSM Ştiinţa Baia Mare.

AGERPRES (AS-autor: Mihai Ţenea, editor online: Adrian Dădârlat)

Sursa: https://www.agerpres.ro/sport-intern/2021/10/13/rugby-finalele-superligii-se-vor-juca-fara-spectatori–795924

- Advertisement -
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Social Media

11,877FaniÎmi place
241CititoriConectați-vă
10CititoriConectați-vă

Vaslui Plus