16.9 C
București
7 mai, 2024

180 de români, blocați de 12 ore pe aeroportul din Antalya: „Ne pare rău că am apelat la această agenție și ne temem de viața noastră”

Publicat: 26/04/2024, 19:27

Haos pe aeroportul din Antalya, unde 180 de români sunt blocați de aproximativ 12 ore, după ce zborul programat a fost anulat. Agenția nu răspunde niciunui apel din partea pasagerilor, iar oamenii, printre care femei însărcinate, copii și bătrâni nu știu când vor mai ajunge acasă.

Situație de coșmar pentru 180 de români care au rămas blocați pe aeroportul din Antaluya, după ce zborul programat a fost anulat. Pasagerii sunt disperați, deoarece așteaptă de peste 12 ore în aeroport, iar agenția nu răspunde la telefon și nu au primit nicio informație, despre cum ar putea reveni în țară. Printre cei care se află în aeroport de la orele șase ale dimineții se află și persoane în stare vulnerabilă, femei însărcinate, persoane cu dizabilități, copii sau bătrâni.

Oamenii și-au exprimat teama de a fi nevoiți să se urce din nou în aeronava, în care au sosit, deoarece aceasta este degradată și au avut probleme pe parcursul zborului.

„Suntem în aeroportul din Antalya azi dimineață, ne-au adus autocarele de la fiecare hotel în parte pentru a pleca înapoi către București Băneasa. Nu avem nimic până în prezent, nicio informație despre cum am putea ajunge la noi acasă în siguranță. Este o companie care nu ne dă încredere în acest zbor. Ne pare rău că am apelat la această agenție și ne temem de viața noastră., a declarat una dintre româncele blocate pe aeroport.

„Ne e teamă să mergem cu această aeronavă întrucât am venit acum o săptămână cu ea și a avut probleme.”, a mărturisit o altă pasageră.

„Ajutați-ne, stau de la ora 6:00 nu mai pot. Stau pe aceste scaune. Am probleme de sănătate. Sunt persoană cu dezabilități.” a spus un tânăr.

Urmărește Gândul.ro pe

Ce se întâmplă doctore

Stirile Kanal D

Râzi cu lacrimi

Cele mai noi

Economic –

26 Apr, 20:05

Știri politice –

26 Apr, 20:00

26 Apr, 19:38

Ultima oră

Actualitate –

26 Apr, 19:26

Criza politică –

26 Apr, 18:48

Sursa: https://www.gandul.ro/actualitate/180-de-romani-blocati-de-12-ore-pe-aeroportul-din-antalya-ne-pare-rau-ca-am-apelat-la-aceasta-agentie-si-ne-temem-de-viata-noastra-20195798

Ultimă oră

Același autor