12.4 C
București
28 octombrie, 2024

12 persoane, implicate într-o BĂTAIE, cu „obiecte contondente” în Ilfov. Luptători din cadrul Serviciului Acţiuni Speciale și jandarmii au intervenit

Fotografie cu caracter ilustrativ. Sursa: Shutterstock

Publicat: 27/10/2024, 20:28

12 persoane au fost implicate într-un conflict violent cu obiecte contondente în Glina, județul Ilfov. Pentru aplanarea conflictului a fost nevoie de luptători din cadrul Serviciului de Acțiuni Speciale Ilfov, jandarmi, și ofițeri din cadrul Poliției. Două persoane au fost transportate la spital.

Desfășurare de forțe în Glina, unde 12 persoane s-au luat la bătaie. Incidentul a fost sesizat prin șase apeluri la Inspectoratul Poliției Ilfov. La fața locului s-au deplasat jandarmi, polițiști, dar și luptători din cadrul Serviciului Acțiuni Speciale Ilfov și jandarmi Ilfoveni.

Conflictul a izbucnit la orele amiezii, iar persoanele implicate au utilizat și obiecte contondente. Două persoane au fost transportate la spital.

„La data de 27 octombrie a.c., în jurul orei 15:17, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat cu privire la faptul că, pe o stradă din localitatea Glina, are loc un conflict, în care mai multe persoane se agresează reciproc.

Apelul a fost urmat de 5 reveniri, în care se preciză faptul că persoanele ar folosi obiecte contondente și a fost solicitată o ambulanță.

În cel mai scurt timp, la fața locului s-au deplasat polițiști din cadru Polițiilor Orașelor Popești Leordeni, Pantelimon, precum și polițiști din cadru Serviciului Rutier Ilfov, luptători din cadru Serviciului Acțiuni Speciale Ilfov și jandarmi Ilfoveni.

La fața locului au fost depistate și identificate 12 persoane, care ar fi fost implicate în altercație, 10 dintre acestea au fost conduse la sediul Poliției Orașului Popești Leordeni, iar două persoane( un bărbat și o femeie) au fost conduse cu echipajele medicale la două spitale din București, pentru acordarea îngrijirilor de specialitate.

De asemenea, în cauză au fost identificate și alte două persoane, care ulterior s-au deplasat, cu mijloacele proprii, la un spital din București, pentru acordarea îngrijirilor medicale.”, afirmă Poliția Ilfov

Conflictul a izbucnit din cauza unor datorii și a unui drum de servitute. Autoritățile desfășoară cercetări pentru stabilirea contextului în care a avut loc incidentul.

„Din primele verificări a rezultat faptul că altercația ar fi izbucnit pe fondul unor discuții privind folosirea unui drum de servitute, precum și a existenței unor datorii bănești.

Polițiștii Orașului Popești Leordeni desfășoară activități specifice pentru identificarea și depistarea tuturor persoanelor implicate în conflict, precum și pentru stabilirea cu certitudine a situației de fapt și de drept și luarea măsurilor legale, în consecință.” a mai menționat sursa citată.

Un al incident similar a avut azi loc în Ilfov, de această dată în Buftea, unde patru persoane s-au luat la bătaie în fața unui supermarket.

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, și-a început cariera în funcția de redactor la MEDIAFAX și Antena 3.

A evoluat

Loading …

Urmărește Gândul.ro pe

Antena 3

Ce se întâmplă doctore

Stirile Kanal D

Râzi cu lacrimi

Cele mai noi

Sport –

27 Oct, 20:02

Știri –

27 Oct, 19:45

Știri politice –

27 Oct, 19:22

Ultima oră

27 Oct, 19:13

27 Oct, 18:51

Video –

27 Oct, 18:45

Sursa: https://www.gandul.ro/stiri/12-persoane-implicate-intr-o-bataie-cu-obiecte-contondente-in-ilfov-luptatori-din-cadrul-serviciului-actiuni-speciale-si-jandarmii-au-intervenit-20339326

Ultimă oră

Același autor