31 C
București
14 iulie, 2024

12 oameni au ajuns la spital după un accident în centrul Capitalei. Un șofer beat de microbuz a trecut pe roșu și a izbit o mașină

Un microbuz și un autoturism s-au ciocnit, în timpul nopții, în Piaţa Unirii din Bucureşti. 12 persoane au fost rănite și au ajuns la spital. Şoferul microbuzului nu a respectat culoarea roşie a semaforului, iar polițiștii au constatat că avea 0.54mg/l alcool pur în aerul expirat.

Accidentul a avut loc la ora 1.20.

Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112 cu privire la producerea unui accident de circulaţie la Piaţa Unirii.

Accidentul s-a produs după ce șoferul microbuzului, un bărbat în vârstă de 21 de ani, nu a respectat culoarea roşie a semaforului și s-a izbit de un autoturism condus de către un bărbat în vârstă de 22 de ani.

Şoferii au fost testaţi cu aparatul alcooltest. A reieșit că șoferul microbuzului avea o alcoolemie de 0.54mg/l alcool pur în aerul expirat.

Cei 12 răniți au fost duși la mai multe spitale din București: 2 la Spitalul Universitar, 3 la Spitalul Floreasca, 1 la Spitalul Militar, 1 la Spitalul Elias, 1 la Spitalul â Pantelimon, 4 la spitalul ”Bagdasar – Arseni, scrie News.ro.

La locul accidentului au intervenit nouă ambulanţe SMURD, o autospecială de transport victime multiple, o autospecială de stingere.

Editor :

Sursa: https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/evenimente/12-oameni-au-ajuns-la-spital-dupa-un-accident-in-centrul-capitalei-un-sofer-beat-de-microbuz-a-trecut-pe-rosu-si-a-izbit-o-masina-2829555

Ultimă oră

Același autor